Efter singeln I mina drömmar i Januari är det nu dags för Charlie Hay att följa upp med singeln Truth. Denna gång sjunger sångerskan på engelska istället för svenska och resultatet är bedårande vackert och sångerskans röst ger ett starkt uttryck till det filmiska arrangemanget. Låten byggs snyggt upp med piano och stråkar. Den är avskalad, men ändå fyllig, vilket definitivt fångade mitt intresse här.

Skicka in din musik

Bakom artisten Charlie Hay hittar vi Karolina Hörwing som just nu bor i Los Angeles. Där har hon fått hjälp av filmmusikkompositören och producenten Ameya Saraf med just Truth.

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Den här låten fångar början på mitt sökande efter sanningen när jag förstod vikten av att söka inåt och bryta mig loss från vad andra förväntar sig av mig. Jag tror att vi alla har individuella sanningar, och att de flesta är tillfälliga och avsedda att förändras och utvecklas. Den här låten handlar om att hitta den sanningen och sedan ha modet att följa den.”

Så låt detta stycke omsvepa dig i form av både arrangemang och vacker sång.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011