Efter singeln I mina drömmar i Januari är det nu dags för Charlie Hay att följa upp med singeln Truth. Denna gång sjunger sångerskan på engelska istället för svenska och resultatet är bedårande vackert och sångerskans röst ger ett starkt uttryck till det filmiska arrangemanget. Låten byggs snyggt upp med piano och stråkar. Den är avskalad, men ändå fyllig, vilket definitivt fångade mitt intresse här.

Popmuzik in Dolby Atmos

Bakom artisten Charlie Hay hittar vi Karolina Hörwing som just nu bor i Los Angeles. Där har hon fått hjälp av filmmusikkompositören och producenten Ameya Saraf med just Truth.

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Den här låten fångar början på mitt sökande efter sanningen när jag förstod vikten av att söka inåt och bryta mig loss från vad andra förväntar sig av mig. Jag tror att vi alla har individuella sanningar, och att de flesta är tillfälliga och avsedda att förändras och utvecklas. Den här låten handlar om att hitta den sanningen och sedan ha modet att följa den.”

Så låt detta stycke omsvepa dig i form av både arrangemang och vacker sång.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.