Det doftar hit när brittiska MICHAELA släpper 20 Seconds. Förra singeln Single life har tagit artisten till nya höjder och detta släppet lär ta henne ännu längre. Med oemotståndliga hookar och en explosiv produktion är låten i paritet med de största popstjärnorna. Ljudbilden andas lyx och varenda val av instrument känns genomtänkt och fyller ett syfte. Textmässigt talar singeln om en frustrerande kväll på klubben med någon man har en förälskelse i.

Nordiska Favoriter

I England har sångerskan jobbat med de största låtskrivarna som finns och det hörs verkligen i hennes sound. Den aktuella låten är bland annat skriven med Miranda Cooper som arbetat med Kylie Minogue. Debuten Tears In my Eyes kompletterades dessutom av en musikvideo signerad Samuel Douek som bland annat jobbat med Little Mix. Med musiken som brinnande intresse har MICHAELA skapat låtar sedan hon var tonåring och lagt ner timmarna som krävs för att utstaka sitt tydliga artistiska ID. Nu är det dags för världen att lära känna denna självklara stjärna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.