Det doftar hit när brittiska MICHAELA släpper 20 Seconds. Förra singeln Single life har tagit artisten till nya höjder och detta släppet lär ta henne ännu längre. Med oemotståndliga hookar och en explosiv produktion är låten i paritet med de största popstjärnorna. Ljudbilden andas lyx och varenda val av instrument känns genomtänkt och fyller ett syfte. Textmässigt talar singeln om en frustrerande kväll på klubben med någon man har en förälskelse i.

Skicka in din musik

I England har sångerskan jobbat med de största låtskrivarna som finns och det hörs verkligen i hennes sound. Den aktuella låten är bland annat skriven med Miranda Cooper som arbetat med Kylie Minogue. Debuten Tears In my Eyes kompletterades dessutom av en musikvideo signerad Samuel Douek som bland annat jobbat med Little Mix. Med musiken som brinnande intresse har MICHAELA skapat låtar sedan hon var tonåring och lagt ner timmarna som krävs för att utstaka sitt tydliga artistiska ID. Nu är det dags för världen att lära känna denna självklara stjärna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011