Det doftar hit när brittiska MICHAELA släpper 20 Seconds. Förra singeln Single life har tagit artisten till nya höjder och detta släppet lär ta henne ännu längre. Med oemotståndliga hookar och en explosiv produktion är låten i paritet med de största popstjärnorna. Ljudbilden andas lyx och varenda val av instrument känns genomtänkt och fyller ett syfte. Textmässigt talar singeln om en frustrerande kväll på klubben med någon man har en förälskelse i.

Apple Music

I England har sångerskan jobbat med de största låtskrivarna som finns och det hörs verkligen i hennes sound. Den aktuella låten är bland annat skriven med Miranda Cooper som arbetat med Kylie Minogue. Debuten Tears In my Eyes kompletterades dessutom av en musikvideo signerad Samuel Douek som bland annat jobbat med Little Mix. Med musiken som brinnande intresse har MICHAELA skapat låtar sedan hon var tonåring och lagt ner timmarna som krävs för att utstaka sitt tydliga artistiska ID. Nu är det dags för världen att lära känna denna självklara stjärna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.