Är det inte nyår snart? Då vill i alla fall jag lyssna på Take me home när klockan slår tolv. Kanadensiska producenten VAVO samarbetar med Clara Mae på detta oemotståndliga dansspår.

Apple Music Svensk Pop

Den hårda trance-basen slår med samma kraft som ljudet av kicken och från första stund andas släppet hit. Melodin är slagkraftig och hooken tillräckligt enkel för att sätta sig som en smäck. Som klippt och skuren för alla vinterns dansgolv lär den här låten adderas på varje dance-rotationslista på samtliga streaminplattformar. Clara Mae tillför sin unika sångröst och klanderfria pop-känsla för att lyfta låten till nya höjder. Oavsett om det är mitt i veckan eller i början av helgen är det här den ultimata humörs-höjaren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.