Är det inte nyår snart? Då vill i alla fall jag lyssna på Take me home när klockan slår tolv. Kanadensiska producenten VAVO samarbetar med Clara Mae på detta oemotståndliga dansspår.

Popmuzik Podcast

Den hårda trance-basen slår med samma kraft som ljudet av kicken och från första stund andas släppet hit. Melodin är slagkraftig och hooken tillräckligt enkel för att sätta sig som en smäck. Som klippt och skuren för alla vinterns dansgolv lär den här låten adderas på varje dance-rotationslista på samtliga streaminplattformar. Clara Mae tillför sin unika sångröst och klanderfria pop-känsla för att lyfta låten till nya höjder. Oavsett om det är mitt i veckan eller i början av helgen är det här den ultimata humörs-höjaren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011