Detta är den 13:e singeln i ordningen från London-baserade artisten Stark. Ändå ett imponerande antal singlar, med tanke på att artisten debuterade för exakt ett år sedan. Faktiskt tillräckligt många singlar för att faktiskt kunna ge ut ett helt album. Men samtidigt då väldigt häftigt att välja att inte ge ut en LP utan hålla stenhårt på singel-spåret. Det är ju faktiskt så att tracks är det enda sättet att hålla sig relevant inom pop-musiken idag. Så kör på med singlar säger jag.

Låten Mess At best bjuder på drömlik produktion, vackert arrangerade gitarrer och en sångstil som kan liknas vid artister som Bazzi eller Troye Sivan. Genom denna singel ger Stark oss en fantastisk indie-pop låt. Vars storyline återger en hoppfyll berättelse om svårigheterna att connecta med någon.

Med utgångspunkt i England gör den här artisten eklektiskt pop-musik med en tydlig förkärlek till indie-scenen. Singeln Mess At Best markerar alltså den 13:e singeln från artisten, egentligen kan vi således lyssna igenom samtliga singlar och kalla det ett album. Men jag låter artisten själv bestämma om formatet album är något han vill göra i framtiden. Oavsett kan ni nu njuta av denna drömlika indie-pop här i bloggen!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.