Detta är den 13:e singeln i ordningen från London-baserade artisten Stark. Ändå ett imponerande antal singlar, med tanke på att artisten debuterade för exakt ett år sedan. Faktiskt tillräckligt många singlar för att faktiskt kunna ge ut ett helt album. Men samtidigt då väldigt häftigt att välja att inte ge ut en LP utan hålla stenhårt på singel-spåret. Det är ju faktiskt så att tracks är det enda sättet att hålla sig relevant inom pop-musiken idag. Så kör på med singlar säger jag.

Popmuzik Podcast

Låten Mess At best bjuder på drömlik produktion, vackert arrangerade gitarrer och en sångstil som kan liknas vid artister som Bazzi eller Troye Sivan. Genom denna singel ger Stark oss en fantastisk indie-pop låt. Vars storyline återger en hoppfyll berättelse om svårigheterna att connecta med någon.

Med utgångspunkt i England gör den här artisten eklektiskt pop-musik med en tydlig förkärlek till indie-scenen. Singeln Mess At Best markerar alltså den 13:e singeln från artisten, egentligen kan vi således lyssna igenom samtliga singlar och kalla det ett album. Men jag låter artisten själv bestämma om formatet album är något han vill göra i framtiden. Oavsett kan ni nu njuta av denna drömlika indie-pop här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011