Dags att vända oss mot Finland för fin-fin indiepop igen. Där hittar vi Walter FM från Helsingfors som nu är aktuell med singeln Reconsider, tagen från artistens kommande album Indoor Monsoon som släpps under året.

Popmuzik Podcast

Här bjuds vi på melodisk och gitarrdriven indiepop som doftar 90-tal a la Oasis och The Stone Roses för att bara nämna ett par. Med andra ord, en härligt känsla av klassisk britpop. Det kan man fan aldrig få för mycket av. Enligt sångaren är låten hans favorit från kommande albumet, så jag antar att det kan bli din favorit också.

Walter FM

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011