Dags att vända oss mot Finland för fin-fin indiepop igen. Där hittar vi Walter FM från Helsingfors som nu är aktuell med singeln Reconsider, tagen från artistens kommande album Indoor Monsoon som släpps under året.

Dolby Atmos

Här bjuds vi på melodisk och gitarrdriven indiepop som doftar 90-tal a la Oasis och The Stone Roses för att bara nämna ett par. Med andra ord, en härligt känsla av klassisk britpop. Det kan man fan aldrig få för mycket av. Enligt sångaren är låten hans favorit från kommande albumet, så jag antar att det kan bli din favorit också.

Walter FM

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.