Martin Hörngren kommer ursprungligen från Västervik, men bor sedan 25 år på Tjörn i Bohuslän. Martin har under åren bland annat släppt fem album, där Luya var den senaste som släpptes 2021.

Favoriter Apple Music

Nu är Martin aktuell med singeln Östersjövägen 6 som är den adress han spenderade sina gymnasieår. Med andra ord tas vi med på en tillbakablick över det som hände där och artisten berättar:

”Det hände saker där, mellan väggarna, i korridorerna, bakom ryggarna. Vi såg det, de andra såg det, alla såg det men ingen gjorde något. Låten speglar nog en form av dåligt samvete och en önskan om att man borde gjort mer för någon annan.”

Med stark melodi och produktion är Östersjövägen 6 en fängslande indiepop-låt med mörk underton. Det är en spännande kontrast mellan dess svärta och samtidigt medryckande arrangemang skulle jag säga. Sedan är jag extra svag för refrängen där låten verkligen lyfter.
För oss som gillar bra indiepop på svensk så kommer detta definitivt vara ett måste.

Följ Martin Hörngren:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.