Med en drömliknande och mjuk produktion målar Göteborgaren Glenn Udéhn upp sin nya singel Vakna för oss. En låt som handlar om när man vaknar upp från en deppig period och äntligen kan leva igen. Lite som när vintern går över i vår och allt blommar ut igen.
Produktionen är avskalad med en gitarr som ligger över ett ambient syntharrangemang. Personligen tycker jag det passar låten. Det ger som sagt en mjuk drömliknande känsla, men det ger också något sakralt över musiken.

Popmuzik Lover

Om Vakna berättar Glenn för bloggen:

Vakna har funnits med i bakhuvudet under de senaste åren, men då som en vers som upprepas om och om igen. Det var först i början av 2023 som resten tog form och då genom att jag själv ville sätta mig in i hur man spelar och producerar själv.

Senare träffade jag producent och artisten Klara Goliger och det föll sig som naturligt att få expert-mixning av henne när jag inte kunde ta det längre på egen hand. Det är även hon som sjunger med mig på låten.”

Med Vakna får vi uppleva en ny sida av Udéhn. En sida som jag personligen tycke passade honom väldigt bra och jag hoppas vi får mer av denna elektroniska vispop av artisten.

Glenn Udéhn

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.