Svenskfödda, men nu mera Los Angeles bofasta Melpo Mene släpper singeln Wrong At Last. En varm atmosfärisk indie låt som rör sig som en urkraft med sitt djupa budskap och humana inställning till hur vi som människor tolkar saker på olika sätt.

Skicka in din musik

Artisten beskriver själv hur låten ska uppfattas:  

”Medan de flesta människor är angelägna om att ha rätt hela tiden, dör en pessimist faktiskt för att ha fel eftersom det i sällsynta fall är att en pessimist har fel att något faktiskt var bättre än uppskattat. Snarare än att anse glaset som halvfullt eller halvtomt, kan jag föreslå att vi snarare tittar på dess riktning.”

Med en önskan om att Melpo Menes artistprofil ska erbjuda ödmjuk terapi till sina lyssnare, ger han oss i singeln Wrong At Last tänkvärd indie med en fantasitik sånginsats och hjärta. Det är relativt enkelt producerat men det musikaliska landskap artisten transporterar oss till är bortom musik och frågor om produktionsvärde. Här pratar vi om konstnärligt uttryck och önskan att göra skillnad med sin musik. Något som jag personligen är mäkta imponerad av, när artister faktiskt lever upp till just att vara ”artist”.

Själva artistnamnet har sitt ursprung i grekisk mytologi, där en av de nio muserna var Melpomene, hon blev gudinnan tragedi. Men melpomai som verb betyder att fira genom dans och sång.  Och det är precis vad vi ska göra. Med singeln Wrong At Last ger Melpo Mene oss en unik låt som troligtvis tas emot på samma sätt som tidigare släpp, med öppna armar och ett fullkomligt regna av kritikerrosningar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011