Att den här bloggen gillar popmusik är ju rätt uppenbart, det hör ni ju bara på namnet. Men såklart finns en viss spridning i spektrat på popmusik, just för att populärmusik idag innefattar ett så brett spektra. Dock kan ett visst mönster utläsas från de låtar som publiceras och det vi älskar syntar! Hur kan man inte älska olika syntarrangemang liksom? Gruppen Fionn ger oss i alla fall ett skolboksexempel på musik som åker gräddfil direkt in på både popmuziks spellista och som blog-post. Låten Taste For It är allt och lite till än vad förra singeln Dirty Dancing var. Fortfarande med ett tydligt 80-tals tema, men nu har duon skruvat upp både produktionen och pop-nerv ytterligare en nivå. 

Popmuzik Podcast

I singeln Taste For It får vi Madonna i sina glansdagar. Det är dansvänligt, magisk sång, stråkar och en riktigt stark refräng. Kan vi önska mer liksom? Med den här singeln sätter verkligen duon Fionn sig själva på kartan och markerar ett tydligt skifte i både sound och image, nu pratar vi elektronisk pop av första klass. 

Kan inte mer än sitta och vänta på vad nästa steg blir för Fionn. Med singeln Taste For It blir i alla fall jag supertaggad på allt vad duon har att erbjuda framöver. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.