Den finske artisten Walter FM är tillbaka för att följa upp sitt andra album Indoor Monsoon, som släpptes i höstas.

Nordiska Favoriter

Nya singeln heter Center och är en snyggt stegrande indiepoplåt. En låt som inleds avskalat med gitarr och sång innan den byggs på med stråkar och slagverk. Det är snygg indiepop som definitivt fångar ens intresse. Både genom arrangemanget, men självklar också genom dess melodi och känsla.

Artisten själv berättar på Instagram att han ville att det skulle kännas som låten under eftertexten till O.C. eller någon liknande tonårsserie. Den känslan skulle jag jag ju kunna skriva under på.

På låten Center sjunger Walter FM om insikten att man i grund och botten alltid är oförändrad. Om man så flyttar till en annan stad, ändrar yttre stil så som kläder eller frisyr, så är man i grund och botten sig själv. Man själv är alltid i centrum för den man är och det är svårt att springa bort från sig själv.
Du kan säkert låtsas och spela någon annan ett tag. Men i slutänden är ju du alltid du.

Om du uppskattar att upptäcka nya poplåtar i bloggen får du gärna stötta Popmuzik som Patreon. Det är bloggens Patreons som gör det möjligt att driva sidan vidare och lyfta fram ny musik varje dag. Du kan antingen bli Popmuzik Liker för så lite som 12 kronor i månaden eller om du vill slå på stort kan du bli Popmuzik Lover för 32 kr. Mindre än en latte på stan och du gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011