Anie Delgado ger oss en stark poplåt med viktigt ämne när hon här släpper sigeln Dancing while the world is on fire. En låt som tar upp ämnet om den pågående klimatkrisen och uppmanar oss alla att både ta tag i problemet, samt att gå samman för att hjälpa.

KMR Studios

Anie själv kommer från Kalifornien som under de senaste åren varit utsatt för stora skogsbräder till följd av klimatförändringarna. Med det blir problemet väldigt påtagligt för sångerskan och vikten av att vi bättrar oss för att få oss själva och vår värld att överleva är viktigare än någonsin.

Tillsammans med organisationen Zero Hour vill hon hjälpa oss alla att få uppp ögonen för den klimatkris som vi befinner oss i idag, och just Dancing while the world is on fire känns som ett bra sätt att väcka uppmärksamhet med sin hit-känsla och starka pop-produktion.

Så bli del av en viktig rörelse som vill ha en bättre morgondag och lyssna på låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.