Allanah Jeffreys är en sångerska från Kanada som blivit lite av ett favoritland när det kommer till riktigt bra popmusik. Allanah är definitivt inget undantag där och hennes senaste singel Alone är en riktigt pop-pärla som du kan lyssna på här nedan. Med sångerskans starka röst levererar hon en poplåt som snyggt byggs upp med ett dansant arrangemang och läcker produktion.

Alone är skriven tillsammans med sångerskans producent Kevin Andreas och handlar om att vara fast i ett destruktivt förhållande som du inte vågar lämna för att du är rädd att vara ensam. Samtidigt är låten gjord lite som att peppa en att våga gå vidare och inte utsätta sig för ett dåligt förhållande i onödan. För trivs man inte i ett förhållande är inte ensamheten det stora problemet, utan att man tyvärr är kvar med personen som gör en olycklig.

Resultatet av låten känns definitivt som en hit, eller vad tycker du?

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply