Allanah Jeffreys är en sångerska från Kanada som blivit lite av ett favoritland när det kommer till riktigt bra popmusik. Allanah är definitivt inget undantag där och hennes senaste singel Alone är en riktigt pop-pärla som du kan lyssna på här nedan. Med sångerskans starka röst levererar hon en poplåt som snyggt byggs upp med ett dansant arrangemang och läcker produktion.

Favoriter Apple Music

Alone är skriven tillsammans med sångerskans producent Kevin Andreas och handlar om att vara fast i ett destruktivt förhållande som du inte vågar lämna för att du är rädd att vara ensam. Samtidigt är låten gjord lite som att peppa en att våga gå vidare och inte utsätta sig för ett dåligt förhållande i onödan. För trivs man inte i ett förhållande är inte ensamheten det stora problemet, utan att man tyvärr är kvar med personen som gör en olycklig.

Resultatet av låten känns definitivt som en hit, eller vad tycker du?

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.