Caroline Duke är här aktuell med singeln Once we were young. En låt där sångerskan och låtskrivaren tänker tillbaka på barndomen när allt var så mycket enklare och livet var mer bekymmerslöst. För visst var det så att man levde i en mer skyddad värld då och man kunde leka med vännerna ute eller spela TV-spel och kolla på film hemma. Fina minnen ändå.
Så det är självklart att man minns tillbaka på den tiden lite då och saknar hur allt var då.

Nordiska Favoriter

Once we were young bjuder på en stark poplåt med bra melodi och känsla skulle jag säga. Speciellt refrängen lyfter upp låten ett stort steg för mig och jag uppskattade helt klart den poppiga och samtidigt nostalgiska känslan i låten.

Så minns din barndom tillsammans med Caroline och upptäck singeln Once we were young i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011