Den maskprydde Alan Walker tar oss med in i sin värld i musikvideon till singeln Heart over mind. Här bjuds vi in till en dystopisk framtidsvision där alla är arbetare och övervakade i något som liknar ett George Orwell-samhälle. Vi får följa Herman Tømmeraas från bland annat serien Skam, som är fångad i sina dagliga rutiner och hans väg att försöka nå friheten.

Följ på Apple Music

Tillsammans med sångerskan Daya har Walker levererat det som i mitt tycke är artistens bästa låt i hela karriären. Grym melodi och produktion fick mig att gå igång på alla cylindrar här, och låten visar vilken lysande producent och låtskrivare Walker trots allt är.
Heart over mind i sig är tagen från albumet Walkerworld, som nyligen släpptes.

Alan Walker

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011