Den maskprydde Alan Walker tar oss med in i sin värld i musikvideon till singeln Heart over mind. Här bjuds vi in till en dystopisk framtidsvision där alla är arbetare och övervakade i något som liknar ett George Orwell-samhälle. Vi får följa Herman Tømmeraas från bland annat serien Skam, som är fångad i sina dagliga rutiner och hans väg att försöka nå friheten.

Popmuzik Podcast

Tillsammans med sångerskan Daya har Walker levererat det som i mitt tycke är artistens bästa låt i hela karriären. Grym melodi och produktion fick mig att gå igång på alla cylindrar här, och låten visar vilken lysande producent och låtskrivare Walker trots allt är.
Heart over mind i sig är tagen från albumet Walkerworld, som nyligen släpptes.

Alan Walker

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.