Power-house sångerskan Natalie Joly ger oss en riktigt rock-ballad i singeln Yours to Stay. Inledningsvis börjar låten med ett ensamt piano men bygger allteftersom på med exakt det som ska innefattas i en rock-ballad med extra allt. Livetrummor, elgitarrsolo, stråkar och stegrande sång allt eftersom vi når låtens klimax. Jajjemen detta är ett riktigt ångvält till låt!

Troligtvis kommer den råa känslan och nerven i Natalies röst från låtens tema. Då den talar om en kärlek som inte riktigt blommat ut än, vilket är frustrerande då det enda sångerskan vill är att personen ska säga de där tre magiska små orden. 

Tillhörande video är filmad i ett övergivet, förfallande mansion som sätter tonnen för känslan artisten vill förmedla genom det visuella. Inledningsvis ser vi sångerskan sittandes vid ett piano, men allteftersom introduceras vi för nya rum och kan se frustrationen i Natalies blick när hon fullkomligt skriker ut sin önskan att få sin kärlek besvarad av den där extra speciella personen i sitt liv. 

Låten Yours to Stay är den tredje singeln från artisens kommande album, där vi kommer få lyssna till samtida rock-musik blandat med inslag av pop-rock. Men tills dess ser vi på den läckra videon till senaste singeln.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.