annelieElina är en 19-årig singer-songwriter som bor i Los Angeles. Hennes mor kommer från Sverige och hennes far från USA, så hon har benen i båda länderna.

Följ på Apple Music

Hemmet annelieElina växte upp i var väldigt musikalisk och hon började tidigt att sjunga och spela olika instrument. Redan vid 12-års ålder skrev hon sin första egna låt och hon debuterade sedan 2019 med singeln Veins.

Senaste singeln med annelieElina heter Rush. En mjuk gitarrdriven poplåt som sångerskan skrev för några år sedan tillsammans med Jayson Dezuzio och Mads Rosioru. Det var inte förrän tidigare i år som Annelie och Mads återvände till låten för att färdigställa den.

Med sin uttrycksfulla röst och låtens starka melodi fångar annelieElina ens uppmärksamhet. Det är imponerande framfört och kombinationen av arrangemanget och melodierna passar väldigt bra med sångerskans vemodiga sång. Som sagt, mycket snyggt.

Jag kopplade upp mig till Annelie under sin semester här i Sverige, så vi kunde prata lite mer om hennes musik.

Du hör singeln Rush här nedan.

annelieElina

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011