Den alltid peppande och extremt positiva Tomas Rimeika släpper en Pride-låt för alla som vågar ta steget att vara sig själva. Att helt enkelt våga komma ut och stå för den man är.

Svensk Pop Apple Music

Våga (på nytt) är en härligt upplyftande låt med smittande handklapp och ögonblicklig melodi som kommer göra dig helt lycklig. Det lovar jag. Det är detta jag personligen älskar med Tomas låtar, de är som en positiv energiboost som alltid lämnar mig med ett stort leende på läpparna.

Om singeln berättar Tomas:

”Det är Pride-säsong; jag har själv varit med och arrangerat Pride så jag vet vad det betyder för HBTQ-rörelsen i mindre städer och på landsbygden. Det här är en peppsång om att våga komma ut.
När Pride arrangerades första gången i min hemstad 2015 trodde jag det skulle komma kanske 50 pers. Det kom 1500 människor. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv.” 

Håll pridefanan högt och var stolt över den du är, eller bara hjälp till och stötta den person i din närhet som kommer ut. Kärlek och gemenskap gör oss alla lyckligare. Om inget så kommer du att bli lycklig av Våga (på nytt).

Tomas Rimeika

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011