Den alltid peppande och extremt positiva Tomas Rimeika släpper en Pride-låt för alla som vågar ta steget att vara sig själva. Att helt enkelt våga komma ut och stå för den man är.

Skicka in din musik

Våga (på nytt) är en härligt upplyftande låt med smittande handklapp och ögonblicklig melodi som kommer göra dig helt lycklig. Det lovar jag. Det är detta jag personligen älskar med Tomas låtar, de är som en positiv energiboost som alltid lämnar mig med ett stort leende på läpparna.

Om singeln berättar Tomas:

”Det är Pride-säsong; jag har själv varit med och arrangerat Pride så jag vet vad det betyder för HBTQ-rörelsen i mindre städer och på landsbygden. Det här är en peppsång om att våga komma ut.
När Pride arrangerades första gången i min hemstad 2015 trodde jag det skulle komma kanske 50 pers. Det kom 1500 människor. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv.” 

Håll pridefanan högt och var stolt över den du är, eller bara hjälp till och stötta den person i din närhet som kommer ut. Kärlek och gemenskap gör oss alla lyckligare. Om inget så kommer du att bli lycklig av Våga (på nytt).

Tomas Rimeika

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011