Med en stor dos attityd släpper Felin nya singel Sick. En punkig poplåt med tunga trummor och riviga elgitarrer. Låten i sig handlar om det där galna exet och låten blir med det ett långfinger åt den personen.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar Felin:

Sick är en punkpoppig låt med mycket energi och attityd, precis som det kommande albumet. Låten handlar om det där riktigt stökiga exet, som fick dig att tro att du var den som var galen, när det faktiskt var exet som var det. Det är alltid en varningsflagga om någon har många ”galna ex”. Det får dig att undra om det i själva verket är de själva som är problemet – och inte deras ex.”

Detta var riktigt skönt. Som sagt mycket energi och attityd. Låten släpps tillsammans med en musikvideo av Fredrik Etoall och du ser resultatet här nedan.

Felin

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.