Efter singlarna 2005 och Lyckliga slut är nu Lite Lisa nu aktuell med EP:n En Fågelunge i Din Hand. En vemodig EP som ändå har en glimt av hoppfullhet.

”Jag har jobbat mycket med vokalarrangemangen och fokuserat mycket på stämmor.”

Från den EP:n kan du här lyssna på den fina och stillsamma låten Du kan gå. En låt som handlar om separationsångest och som sångerskan skrev i samband med en flytt.
Lite Lisa berättar för bloggen:

”Det kan låta som att jag sjunger om ett uppbrott där ena parten lite passivt aggressivt säger ’du kan gå, tänk inte på mig’ men inombords är helt förkrossad. Men låten handlar bara om när jag flyttade från en stad till en annan. Jag var väldigt intensivt sentimental en stund, sen gick det över och då skrev jag den här låten.”

Personligen tyckte jag resultatet blev väldigt fint. Det är något med det där avskalade arrangemanget tillsammans med Lite Lisas något vemodiga röst som gifter sig väldigt bra. Ett behagligt sällskap kanske om man känner sig lite nere eller vilsen. Vilken sinnesstämning du än må ha, så kan du lyssna på låten här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply