9 PM (Till I come) blev en monsterhit för ATB när den släpptes 1998. Nu har den tyske producenten samarbetat med Topic för att piffa upp låten till 2021 vilket de gör tillsammans med A7S. Det blir en kombination av det nostalgiska gitarrljudet som gjorde låten till en sådan hit när den kom och dagens tunga beats. Riktigt läcker version på låten.

Apple Music Svensk Pop

ATB berättar om Your love (9 PM) för bloggen:

”Under de senaste 20 åren har jag fått så många förfrågningar om samarbeten, remakes och täckversioner av min låt 9 PM (Till I come) men jag avböjde dem alla för att jag aldrig riktigt var nöjd med soundet eller hur resultatet blivit. Sedan lyssnade jag på Topics Breaking me tillsammans med Rudi (management) och vi fick omedelbart en känsla av att dessa två ljudvärldar kunde smälta perfekt samman.”

Så återupplev denna legendariska klubblåt i ny tappning här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.