Alex Frew från Toronto är här aktuell med första singeln för 2021. Something to hold onto följer upp singlarna Get out alive och Antisocial love song från i fjol och bjuder här på medryckande produktion samtidigt som Alex sjunger om tvivel på sig själv, depression och ångest. Inga muntra ämnen som dock är sjungna ur en tredjepersonsperspektiv. Alex berättar för bloggen:

”Det här är en vinkel som jag alltid har velat utforska när jag skriver låtar. Det frågar: Om mitt missbruk hade förmågan att prata, vad skulle de säga? Den här låten är ett sätt på vilket jag kan navigera i det perspektivet.”

Det blir en intressant frågeställning och samtidigt en stark poplåt på grund av att den har en snygg svärta över sig. Helt klart en låt att kolla in från en av årets mer intressanta unga artister.

Travis Didluck har även gjort en textvideo till låten som du kan kolla in om du heller vill ha rörlig bild och siluetter till din musik.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply