Alex Frew från Toronto är här aktuell med första singeln för 2021. Something to hold onto följer upp singlarna Get out alive och Antisocial love song från i fjol och bjuder här på medryckande produktion samtidigt som Alex sjunger om tvivel på sig själv, depression och ångest. Inga muntra ämnen som dock är sjungna ur en tredjepersonsperspektiv. Alex berättar för bloggen:

Popmuzik Podcast

”Det här är en vinkel som jag alltid har velat utforska när jag skriver låtar. Det frågar: Om mitt missbruk hade förmågan att prata, vad skulle de säga? Den här låten är ett sätt på vilket jag kan navigera i det perspektivet.”

Det blir en intressant frågeställning och samtidigt en stark poplåt på grund av att den har en snygg svärta över sig. Helt klart en låt att kolla in från en av årets mer intressanta unga artister.

Travis Didluck har även gjort en textvideo till låten som du kan kolla in om du heller vill ha rörlig bild och siluetter till din musik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011