Idag släpper singer-songwritern Andreas Moe singeln Holding on, som då blir hans första egna låt att släppa sedan EP:n Love Fast, Heal Slow från 2019. På låten bygger Andreas upp en snyggt medryckande folk-poplåt med positiv känsla om att bryta sig loss från de saker som vi vet inte är bra för oss.

Popmuzik Lover Patreon

Andreas berättar:

Holding on är en låt som nästan skrivit sig själv. Över tre år har jag haft refrängen inspelad på min telefon och jag är så glad att inte bara kunna slutföra den, utan också äntligen få släppa den är en så tillfredsställande känsla. Den här låten är den jag är mest stolt över av alla mina tidigare släppta låtar.”

Inför släppet kontaktade jag Andreas via Zoom för att låta honom berätta mer om singeln och arbetet med de andra låtarna som släpps under året.
Du kan kolla in zoom-intervjun här nedan. Samt att den även finns som vanlig podd om du mest bara vill lyssna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011