Den belgiske producenten och artisten HIDDN släpper med Coming back första singeln för 2023. Tillsammans med Arvid Ångström på sång, skapar de båda herrarna med Coming back en riktigt grym klubblåt. Här bjuds vi på skönt driv, tunga beats och stark melodi, allt för att få igång festen.
Det är både en låt som funkar fin-fint i hörlurarna hemma och på den fullsatta dansgolvet. Med andra ord, så klicka igång och dansa loss där du befinner dig just i detta nu.

Popmuzik Popcast

Följ HIDDN på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.