Den belgiske producenten och artisten HIDDN släpper med Coming back första singeln för 2023. Tillsammans med Arvid Ångström på sång, skapar de båda herrarna med Coming back en riktigt grym klubblåt. Här bjuds vi på skönt driv, tunga beats och stark melodi, allt för att få igång festen.
Det är både en låt som funkar fin-fint i hörlurarna hemma och på den fullsatta dansgolvet. Med andra ord, så klicka igång och dansa loss där du befinner dig just i detta nu.

Popmuzik Lover Patreon

Följ HIDDN på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011