Easy med Troye Sivan är en av mina favoritlåtar från 2020. Originalet av låten fanns med på EP:n In a Dream som släpptes i somras.

Apple Music

Nu har Easy blivit en duett tillsammans med country-sångerskan Kacey Musgraves samt Mark Ronson där Oscar Görres produktion kryddats upp och blivit om än mer 80-tal (att det nu var möjligt är bara det en bedrift).

Den nya videon till Easy är regisserad av Bardia Zeinali som även regisserade Troye och Ariana Grande i Dance to this och här får vi se Troye i hockeyfrilla. Bara det är värt minuterna.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.