Efter singlar som Plastic Ferrari och Lovely. är Gregory Dillon nu aktuell med EP:n Sad Magic. Från det kan du här nedan lyssna på det lysande titelspåret. En låt med behagligt luftig produktion som växer med en skön puls och synthigt arrangemang. Allt vemodig och svävande i sången. Helt klart min påse detta.

Favoriter Apple Music

Låten har även fått en musikvideo som regisserats av Jake Sofaer.
Gregory berättar detta om videon:

”När jag närmade mig den här videon ville jag hålla en spegel mot mitt förflutna. Jag växte upp nära den här lilla nöjesparken i förorten och minns att jag en natt gick igenom spegelhuset med mina vänner; när vi var och en turade igenom att ensamma gå igenom. När det var min tur att gå igenom glaslabyrinten transporterades jag helt. Efter att ha gått vilse i några minuter stod jag i ett stort rum med en miljon självreflektioner som tittade direkt på mig, runt hela mig. Jag vet inte varför men något i det utsatta ögonblicket fick mig att känna mig väldigt skyddad. Om något försöker den här videon visa den universella labyrinten vi alla går igenom.”

EP:n i sig är Gregorys berättelse om sin väg från tonåren till vuxenlivet. Att hitta sig själv och att hitta kärleken i den amerikanska förorten. Allt ifrån ett homosexuellt perspektiv översatt till lysande poplåtar.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.