Efter singlar som Plastic Ferrari och Lovely. är Gregory Dillon nu aktuell med EP:n Sad Magic. Från det kan du här nedan lyssna på det lysande titelspåret. En låt med behagligt luftig produktion som växer med en skön puls och synthigt arrangemang. Allt vemodig och svävande i sången. Helt klart min påse detta.

Låten har även fått en musikvideo som regisserats av Jake Sofaer.
Gregory berättar detta om videon:

”När jag närmade mig den här videon ville jag hålla en spegel mot mitt förflutna. Jag växte upp nära den här lilla nöjesparken i förorten och minns att jag en natt gick igenom spegelhuset med mina vänner; när vi var och en turade igenom att ensamma gå igenom. När det var min tur att gå igenom glaslabyrinten transporterades jag helt. Efter att ha gått vilse i några minuter stod jag i ett stort rum med en miljon självreflektioner som tittade direkt på mig, runt hela mig. Jag vet inte varför men något i det utsatta ögonblicket fick mig att känna mig väldigt skyddad. Om något försöker den här videon visa den universella labyrinten vi alla går igenom.”

EP:n i sig är Gregorys berättelse om sin väg från tonåren till vuxenlivet. Att hitta sig själv och att hitta kärleken i den amerikanska förorten. Allt ifrån ett homosexuellt perspektiv översatt till lysande poplåtar.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.