Efter singlar som Plastic Ferrari och Lovely. är Gregory Dillon nu aktuell med EP:n Sad Magic. Från det kan du här nedan lyssna på det lysande titelspåret. En låt med behagligt luftig produktion som växer med en skön puls och synthigt arrangemang. Allt vemodig och svävande i sången. Helt klart min påse detta.

Popmuzik Lover

Låten har även fått en musikvideo som regisserats av Jake Sofaer.
Gregory berättar detta om videon:

”När jag närmade mig den här videon ville jag hålla en spegel mot mitt förflutna. Jag växte upp nära den här lilla nöjesparken i förorten och minns att jag en natt gick igenom spegelhuset med mina vänner; när vi var och en turade igenom att ensamma gå igenom. När det var min tur att gå igenom glaslabyrinten transporterades jag helt. Efter att ha gått vilse i några minuter stod jag i ett stort rum med en miljon självreflektioner som tittade direkt på mig, runt hela mig. Jag vet inte varför men något i det utsatta ögonblicket fick mig att känna mig väldigt skyddad. Om något försöker den här videon visa den universella labyrinten vi alla går igenom.”

EP:n i sig är Gregorys berättelse om sin väg från tonåren till vuxenlivet. Att hitta sig själv och att hitta kärleken i den amerikanska förorten. Allt ifrån ett homosexuellt perspektiv översatt till lysande poplåtar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.