Idag fick vi andra singeln från Troye Sivans kommande album Something To Give Each Other, som släpps den 13:e Oktober.
Got me started är läckert rytmisk och minimalistisk poplåt som producerats av Ian Kirkpatrick. Allt inramat med en sampling av Bag Riders hit Shooting stars. Lysande. Över allt ligger Sivans mjuka röst. Det känns som en given hit från det som kan bli årets album i min värld.

Följ på Apple Music

Videon till Got me started är inspelad i Bangkok och bjuder på en hel del dans, naket och klädbyten. Känns som Sivan kör stenhårt på estetiken från videon till första singeln Rush. Inte mig emot, när Sivan än en gång visar upp nästan allt framför kameran.

Troye Sivan

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.