Idag fick vi andra singeln från Troye Sivans kommande album Something To Give Each Other, som släpps den 13:e Oktober.
Got me started är läckert rytmisk och minimalistisk poplåt som producerats av Ian Kirkpatrick. Allt inramat med en sampling av Bag Riders hit Shooting stars. Lysande. Över allt ligger Sivans mjuka röst. Det känns som en given hit från det som kan bli årets album i min värld.

DOLBY ATMOS

Videon till Got me started är inspelad i Bangkok och bjuder på en hel del dans, naket och klädbyten. Känns som Sivan kör stenhårt på estetiken från videon till första singeln Rush. Inte mig emot, när Sivan än en gång visar upp nästan allt framför kameran.

Troye Sivan

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011