Moby samarbetar med Manchester-bördiga Akemi Fox på nya singeln Fall back som släpps via Mobys nya bolag Always Centered at Night.

Skicka in din musik

Låten i sig är en hyllning till trip-hop eran som var stor under 90-talet och skapar en magisk stämning med Akemis souliga och vackra röst och Mobys ambienta ljudlandskap. Det är verkligen en fint återbesök hos genren som gav oss storheter som Massive Attack och Portishead. En arv som Moby här vårdar väl och ändå lägger sin prägel på, skulle jag säga.

Akemi släppte sin debut-EP Colour You In 2020 och har efter det skördat stora framgångar i hemlandet med sin musik och olika samarbeten med bland annat Children Of Zeus. Just nu jobbar hon på sin andra EP.

Om samarbetet med Moby berättar sångerskan:

“Det var verkligen spännande att arbeta med en ikon som Moby. Det var kul att utforska ett annat sound än det jag är van vid, och jag tror att det är något som folk inte kommer att förvänta sig av mig.“

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011