Katie Gregson-MacLeod ger oss rysningar med sin emotionella och vackra pianoballad Complex.
Den 21-åriga sångerskan från Skottland skördar just nu stora framgångar på internet med singeln som handlar om obesvarad, olycklig kärlek. En låt som jag tror de flesta kommer kunna ta till och känna verkligen skakar om dem.

Dolby Atmos

Complex inledde sin resa på TikTok, som så många låtar gör idag. När skivbolagen fick upp ögonen för låten och den talangfulla sångerskan haglade anbuden över henne. Efter att ha signat med ett storbolag släpptes då denna version med produktion av ingen mindre än Greg Kurstin.
En spännande resa börjar och du ser starten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.