Katie Gregson-MacLeod ger oss rysningar med sin emotionella och vackra pianoballad Complex.
Den 21-åriga sångerskan från Skottland skördar just nu stora framgångar på internet med singeln som handlar om obesvarad, olycklig kärlek. En låt som jag tror de flesta kommer kunna ta till och känna verkligen skakar om dem.

Favoriter Apple Music

Complex inledde sin resa på TikTok, som så många låtar gör idag. När skivbolagen fick upp ögonen för låten och den talangfulla sångerskan haglade anbuden över henne. Efter att ha signat med ett storbolag släpptes då denna version med produktion av ingen mindre än Greg Kurstin.
En spännande resa börjar och du ser starten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011