Den amerikanska artisten Zach Hood är just nu aktuell med EP:n BLOSSOM, som släpptes den 4:e November. Från den kan du här se musikvideon till singeln I ain’t rich, girl. En skönt medryckande låt som mixar pop med R&B-beats där sångaren förklarar för den där tjejen att han inte är rik, men han kommer ta hand om dem ändå och att han har mycket kärlek att ge.

DOLBY ATMOS

Låten i sig är faktiskt en ny tappning av den klassiska låten Rich girl av Hall & Oates, där texten gjorts om till att mer passa dagens ungdom. Resultatet är en härligt lekfull uppdatering av klassikern från 1976 och Zach gör så gott han kan för att fånga tjejens intresse i både låten och musikvideon.

Om singeln berättar Zach för bloggen:

”Berättelsen här är ärligt talat ganska vild. Min manager Jonny hade alltid velat vända en klassisk låt och kom till mig med idén att göra om Rich girl av Hall & Oates, en modern version som lutar åt lite mer hälsosam. Med hjälp av rockproducenten Andrew Goldstein lämnade vi studion med vad vi trodde var en låt med sann hitpotential. I godkännandeprocessen sa Daryl Hall ursprungligen nej till att vår version skulle släppas, så vi skrev sidlånga brev som förklarade varför detta var så viktigt för oss. Mirakulöst nog fick vi ett meddelande tillbaka om att vår version godkändes för att släppas och att våra ord ”talade till” Daryl. Vi älskar hur vår version kan hjälpa till att ge lite förnyad uppmärksamhet till en klassisk låt som våra föräldrar fostrat oss kring. Det är det roliga med låtvändningar: de kopplar samman olika generationer av musikälskare.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011