Ett år efter releasen av albumet Dawn FM släpper The Weeknd musikvideon till Is there someone else? Videon är regisserad av filmduon Cliqua, som även regisserat videorna till Take my breath, Sacrifice och Out of time. I den kan vi se en kvinna sensuellt dansa för sångaren, samtidigt som han sitter och ser på och undrar om det finns någon annan. Lite creepy och skruvad i sedvanlig The Weeknd-stil skulle jag säga.

DOLBY ATMOS

Musiken och stilen på videon ger verkligen den där känslan av en 80-talsthriller. Så det går helt hand i hand med The Weeknds image och musik. Eller vad säger du om videon?

Följ The Weeknd på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011