Den brittiska sångerskan Katie Kittermaster är här aktuell med singeln The Problem. En låt där sångerskan ventilerar sina tankar om mental ohälsa. Att många av sakerna som gått fel i hennes liv varit hennes egna fel. Samtidigt är det en åt om att ta sig i kragen och att acceptera ens brister istället för att komma på ursäkter för att livet blev som det blev.

Favoriter Apple Music

Låten i sig inleds avskalat och försiktigt. Innan den blommar ut i en medryckande refräng som känns hitig och dansant. Så en bra mix av dansant pop och vemod.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.