Guy Norma är en låtskrivare, topliner och producent ursprungligen ifrån Växjö men numera bosatt i Örebro. Sedan slutet av 2019 har hon släppt singlarna Give me something (Real), Bad nun (Fuck it) samt Ur Heartbeat. Nu är det dags för Guy Norma att släppa singel nummer fyra: I wanna talk to you. En låt som sångerskan skrev för två år sedan och handlar om ett emotionellt breakup mellan två personer.

Dolby Atmos

Sångerskan berättar:

I wanna talk to you handlar om när man är på väg att förlora någon i en relation och man vet att det är för det bästa, men man ändå förnekar det på grund utav rädslan för att bli ensam.”

Allt producerat till en rytmisk poplåt med stark hitkänsla och melodi. Så lyssna på låten här nedan och se vad du själv tycker.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.