Krom är en duo från Värmland som består av Mats Karlsson och Per-Erik Sundström. Duon debuterade i December i fjol med singeln Din del av stan som bjöd oss på en skönt synthig poplåt med klassisk 80-talskänsla. Med en pulserande produktion blev det en perfekt bilåkarlåt skulle jag säga.

Popmuzik Podcast

Nu är det dags för Krom att släppa singel nummer två: Vi måste snacka. Känslan av 80-tal är kvar och här har duon inspirerats av det amerikanska bandet Industrys gamla pärla State of the Nation från 1984. Resultatet är lekfullt och underbart popigt, verkligen som att kastas tillbaka till 80-talets svenska poplista. Glittrande synthar och stark melodi fick i alla fall mig att bli helt lycklig av detta.

Följ Krom på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011