Krom är en duo från Värmland som består av Mats Karlsson och Per-Erik Sundström. Duon debuterade i December i fjol med singeln Din del av stan som bjöd oss på en skönt synthig poplåt med klassisk 80-talskänsla. Med en pulserande produktion blev det en perfekt bilåkarlåt skulle jag säga.

Favoriter Apple Music

Nu är det dags för Krom att släppa singel nummer två: Vi måste snacka. Känslan av 80-tal är kvar och här har duon inspirerats av det amerikanska bandet Industrys gamla pärla State of the Nation från 1984. Resultatet är lekfullt och underbart popigt, verkligen som att kastas tillbaka till 80-talets svenska poplista. Glittrande synthar och stark melodi fick i alla fall mig att bli helt lycklig av detta.

Följ Krom på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.