Förlora er i ett oemotståndligt gung när Erik Segerstedt bjuder på den bluegrass-inspirerade singeln Piece of me. Med vackra körarrangemang och musikglädje skiner sångarens röst som aldrig förr i den här organiska miljön. Det känns utan tvekan som Erik hittat hem! Tittar vi närmare på låttexten talar den om ett förhållande som förlorat glöden och är påväg att ta slut men särkilt den förlösande glädje som kommer med att faktiskt bestämma sig.

Favoriter Apple Music

”Låten kom till i Stefan Örns studio, jag sittandes vid pianot med en kaffe och Stefan vid spakarna. Då föddes riffet som kom att bli en återkommande del i hela låten. Texten skrev jag tillsammans med Peter Tarland. I bakgrunden kan vi också höra Jasmine Kara och Chris Shoroi på kör”

Erik Segerstedt

Får ni inte nog av detta kan jag lugna er med att Erik snart släpper en hel EP. Där kommer vi få avnjuta flera spår av den här karaktären och höra sångarn djupdyka i american, country och bluegrass.

Följ Erik Segerstedt:

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.