Förlora er i ett oemotståndligt gung när Erik Segerstedt bjuder på den bluegrass-inspirerade singeln Piece of me. Med vackra körarrangemang och musikglädje skiner sångarens röst som aldrig förr i den här organiska miljön. Det känns utan tvekan som Erik hittat hem! Tittar vi närmare på låttexten talar den om ett förhållande som förlorat glöden och är påväg att ta slut men särkilt den förlösande glädje som kommer med att faktiskt bestämma sig.

Popmuzik Podcast

”Låten kom till i Stefan Örns studio, jag sittandes vid pianot med en kaffe och Stefan vid spakarna. Då föddes riffet som kom att bli en återkommande del i hela låten. Texten skrev jag tillsammans med Peter Tarland. I bakgrunden kan vi också höra Jasmine Kara och Chris Shoroi på kör”

Erik Segerstedt

Får ni inte nog av detta kan jag lugna er med att Erik snart släpper en hel EP. Där kommer vi få avnjuta flera spår av den här karaktären och höra sångarn djupdyka i american, country och bluegrass.

Följ Erik Segerstedt:

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.