Den amerikanska sångerskan Brii Elliss sjunger om att dejta när man är 20-något på den nya singeln Bad idea. Låten inleds från en snygg pianoslinga som sedan målas upp tillsammans med sköna R&B-beats tillsammans med sångerskans starka röst.

Följ på Apple Music

På låten sjunger Brii om att dejta någon som inte riktigt vill stadga sig och helt engagera sig i relationen.

”Det kom till en punkt där jag gjorde slut för att han inte kunde ge mig det jag behövde och han fortsatte att försöka förändra mig till någon jag inte är.
Bad idea handlar om att gå tillbaka till ett ex när du vet att det inte kommer någonstans och vet att de inte är bra för dig. Jag har lärt mig att även om det kan ge dig omedelbar tillfredsställelse och tillfällig värme att gå tillbaka till något som var bekvämt, är det en bättre idé att gå framåt och inte se tillbaka.”

Visa ord från en vis artist. För man måste ständigt utgå från vad som är bäst för dig själv och agera efter det.

Jag kontaktade Brii över Zoom så hon kunde berätta mer om låten och arbetet med EP:n Solitaire som släpps under våren.

Du hör Bad idea med Brii Elliss här i bloggen.

Följ Brii på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.