7 / 10

Katy Perry ger oss ett sprakande fyrverkeri av poplåtar på hennes senaste album Smile. Ett album som både är självterapi för sångerskan och upplyftande dansant för oss lyssnare.

  • User Ratings (0 Votes) 0

Jag tycker Smile är väldigt talande som titel. För det är precis det man gör när man lyssnar på Katy Perrys sjätte studioalbum. Det hela är ett gnistrande fyrverkeri av välproducerade poplåtar som inleds med den pulserande hiten Never really over och avslutas med den mer emotionella What makes a woman. Däremellan bjuds vi på mestadels dansanta poplåtar som de flesta tar upp ämnet om att rycka upp sig efter ett uppbrott samt att ta sig igenom en tuff period. Inte konstigt ämne kanske då sångerskan separerade med Orlando Bloom för några år sedan och för en musiker är just musik bra terapi. För oss lyssnare blir det som sagt poplåtar med tydlig hitkänsla och där vi får dansa tillsammans med Perry med gråten i halsen.
I den smått konstiga värld vi alla lever nu så kan vi alla behöva le lite åt eländet. Precis som Perry.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.