Amanda Aasa fortsätter att släppa lysande poplåtar. Efter Late från Melodifestivalen och Svårt sometimes i våras är det här dags för Amanda att ta sig in i hösten med singeln Bete dig För mig var det redan i inledningen som Amanda sätter tonen på låten när hon sjunger ”Jag vet jag gjorde bort mig och råkade gilla din gamla bild på Insta från cirka fem år tillbaka och bad till Gud låt den jävla notisen försvinna.” Ärligt. Popmusik 2020 pekade här och nu.
-Fantastiskt!

Bete dig handlar om att lämna och gå vidare att frigöra sig och för mig om att lämna ett gammalt liv bakom sig. Nästan som att jag sjunger till mig själv.”

Låten skrevs tillsammans med Oliver Björkvall och Helena Larsson och den kom till under sångerskans första år på Musikmakarna. Inspirationen kom från en relation Amanda befann sig många år tidigare där hon hade önskat att hon sagt precis det: bete dig!

Här nedan kan du även kolla in musikvideon som regisserats av Alvin Lindblom. Vardagsrumdans är ju alltid rätt, vilket du kommer att märka.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.