pop

Amanda Aasa – Bete dig

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Amanda Aasa fortsätter att släppa lysande poplåtar. Efter Late från Melodifestivalen och Svårt sometimes i våras är det här dags för Amanda att ta sig in i hösten med singeln Bete dig För mig var det redan i inledningen som Amanda sätter tonen på låten när hon sjunger “Jag vet jag gjorde bort mig och råkade gilla din gamla bild på Insta från cirka fem år tillbaka och bad till Gud låt den jävla notisen försvinna.” Ärligt. Popmusik 2020 pekade här och nu.
-Fantastiskt!

Bete dig handlar om att lämna och gå vidare att frigöra sig och för mig om att lämna ett gammalt liv bakom sig. Nästan som att jag sjunger till mig själv.”

Låten skrevs tillsammans med Oliver Björkvall och Helena Larsson och den kom till under sångerskans första år på Musikmakarna. Inspirationen kom från en relation Amanda befann sig många år tidigare där hon hade önskat att hon sagt precis det: bete dig!

Här nedan kan du även kolla in musikvideon som regisserats av Alvin Lindblom. Vardagsrumdans är ju alltid rätt, vilket du kommer att märka.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.