pop

Premiär: SNOOW – Elsa Levahn – Ex on the internet

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Dags för ännu en premiär här i bloggen. Det är musikprojektet SNOOW som frontas av Richard Cirulis tillsammans med låtskrivaren Axel Liljas som idag släpper singeln Ex on the internet som framförs tillsammans med Elsa Levahn. Här bjuder sångaren oss på lekfull pop som borde passa fans av bland annat Lauv. På låten får vi följa ett par på deras sista kväll innan de går skilda vägar. De lovar varandra att fortsätta vara vänner trots att båda vet att de tillslut inte kommer vara mer än varandras “ex på internet.”

Om samarbetet med Elsa berättar SNOOW:

“Vi ville ha in ett annat perspektiv i storyn och tänkte att det skulle vara perfekt med en till artist på låten. Elsa var det självklara valet för oss och vi hade turen att hon var pepp på att vara med!”

SNOOW har senast haft en hit med singeln Bicycle (BMX) och 2020. Vi kan ju räkna med att även Ex on the internet kommer att lyssnas på flitigt där ute.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.