Dags för ännu en premiär här i bloggen. Det är musikprojektet SNOOW som frontas av Richard Cirulis tillsammans med låtskrivaren Axel Liljas som idag släpper singeln Ex on the internet som framförs tillsammans med Elsa Levahn. Här bjuder sångaren oss på lekfull pop som borde passa fans av bland annat Lauv. På låten får vi följa ett par på deras sista kväll innan de går skilda vägar. De lovar varandra att fortsätta vara vänner trots att båda vet att de tillslut inte kommer vara mer än varandras ”ex på internet.”

Om samarbetet med Elsa berättar SNOOW:

”Vi ville ha in ett annat perspektiv i storyn och tänkte att det skulle vara perfekt med en till artist på låten. Elsa var det självklara valet för oss och vi hade turen att hon var pepp på att vara med!”

SNOOW har senast haft en hit med singeln Bicycle (BMX) och 2020. Vi kan ju räkna med att även Ex on the internet kommer att lyssnas på flitigt där ute.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.