Med pulserande synthar och lekfull produktion följer Agnès Wiklund Pöntinen och hennes Lowheart upp singeln Runaway baby från förra månaden. Nya singeln med artisten heter Star och för du som älskar lekfull elektronisk pop kommer definitivt älska även detta, det kan jag lova. Det är en riktigt skön mix mellan vemod och eufori där stark melodi och snygg produktion gör att låten träffar mitt i prick.

Popmuzik Lover Patreon

Låten i sig är andra singeln från Lowhearts kommande album Honeymoon is Over.
Star handlar om att jaga bekräftelse men också om kampen med att lyckas i en hård bransch. Låten speglar den inre konflikten mellan att vilja tillfredsställa en publik samtidigt som man försöker vara sann mot sig själv. En balansgång som absolut kan vara utmanande.

Star släpps i morgon fredag, men redan idag kan du lyssna på den här i bloggen. En bättre kristiflygare, så att säga. Klicka igång och lyssna omedelbart.

Lowheart

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011