Med en grunge-inspirerad produktion släpper CeCe Mix sin första singel Hand me a gun. En låt som har premiär här i bloggen idag, innan den släpps officiellt efter klockan 00 i natt.
Krispig elgitarr inleder låten som successivt vecklar ut en välavvägd pop-punk produktion med lysande melodi. Som allra starkast gnistrar låten i refrängerna där artisten visar upp sin snygga falsett och kristallklara ton. 

Apple Music Svensk Pop

Låten är helt producerad av CeCe Mix och talar om en mörk kärlekshistoria där man gör vad som helst för den andra personens uppmärksamhet. Soundet för tankarna till 90-talets rock fyllt med distade gitarrer och lekfulla rytmer. Men stannar samtidigt väldigt mycket i nutidens popmusik och konkurrerar med akter som BANKS och bülow. Väldigt imponerande debut!

Utanför det egna artistprojektet skriver även Cecilia Mix till andra artister och har jobbat med bland annat Yellow Claw, Olivia Lobato och R3HAB. Singeln Hand Me A Gun markerar den första från en kommande EP. Det här är helt klart ett namn att hålla koll på framöver.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.