Med en grunge-inspirerad produktion släpper CeCe Mix sin första singel Hand me a gun. En låt som har premiär här i bloggen idag, innan den släpps officiellt efter klockan 00 i natt.
Krispig elgitarr inleder låten som successivt vecklar ut en välavvägd pop-punk produktion med lysande melodi. Som allra starkast gnistrar låten i refrängerna där artisten visar upp sin snygga falsett och kristallklara ton. 

Låten är helt producerad av CeCe Mix och talar om en mörk kärlekshistoria där man gör vad som helst för den andra personens uppmärksamhet. Soundet för tankarna till 90-talets rock fyllt med distade gitarrer och lekfulla rytmer. Men stannar samtidigt väldigt mycket i nutidens popmusik och konkurrerar med akter som BANKS och bülow. Väldigt imponerande debut!

Utanför det egna artistprojektet skriver även Cecilia Mix till andra artister och har jobbat med bland annat Yellow Claw, Olivia Lobato och R3HAB. Singeln Hand Me A Gun markerar den första från en kommande EP. Det här är helt klart ett namn att hålla koll på framöver.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.