Med en grunge-inspirerad produktion släpper CeCe Mix sin första singel Hand me a gun. En låt som har premiär här i bloggen idag, innan den släpps officiellt efter klockan 00 i natt.
Krispig elgitarr inleder låten som successivt vecklar ut en välavvägd pop-punk produktion med lysande melodi. Som allra starkast gnistrar låten i refrängerna där artisten visar upp sin snygga falsett och kristallklara ton. 

POPMUZIK LOVER 2

Låten är helt producerad av CeCe Mix och talar om en mörk kärlekshistoria där man gör vad som helst för den andra personens uppmärksamhet. Soundet för tankarna till 90-talets rock fyllt med distade gitarrer och lekfulla rytmer. Men stannar samtidigt väldigt mycket i nutidens popmusik och konkurrerar med akter som BANKS och bülow. Väldigt imponerande debut!

Utanför det egna artistprojektet skriver även Cecilia Mix till andra artister och har jobbat med bland annat Yellow Claw, Olivia Lobato och R3HAB. Singeln Hand Me A Gun markerar den första från en kommande EP. Det här är helt klart ett namn att hålla koll på framöver.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011