Souvenir är en 24-årig sångare från Brooklyn, som egentligen heter Michael Fenuccio. Här är han aktuell med den skönt medryckande singeln This is not an exit. En poplåt som färgats av 80-talet och som till och med använder sig av en tonartshöjning. Väldigt uppfriskade måste jag säga.

Följ på Apple Music

Själv hoppas Souvenir att vi kommer spela This is not an exit under sommaren och speciellt under Pride-månaden nu i Juni. Så låt oss dansa som om det vore 1986 igen tillsammans med Souvenir.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011