Skott fortsätter att imponera på oss med sin musik. Senaste singeln med sångerskan heter Talk about me som är en quirky pop-låt om en liten flicka som tappar förståendet längs en narcissistisk vansinnesfärd efter sina stora drömmar. Med stark melodi och snyggt arrangemang skapar sångerskan än en gång magi.

POPMUZIK LOVER 2

Till låten har sångerskan varit med och skapat en animerad video tillsammans med Paras IV.

”I musikvideon har vi smugit in popkulturella referenser i ett utomjordiskt Hollywood-liknande universum – hela idén är långt ifrån allt jag tidigare gjort. Själva låten handlar om en liten flicka som drömmer om att bli känd och framgångsrik men längs vägen tippar det över till galenskap och längs med historiens gång tappar hon mer och mer kontakten med verkligheten. Men det visar sig sen att hon egentligen känner sig osynlig. Jag har regisserat videon med min kompis Paras IV som har animerat allt, vi har haft väldigt kul under processen. Det är så härligt när man animerar att bara fantasin sätter gränserna, nu får jag äntligen rida igenom Florida på en gigantisk skalbagge.”

Den 12:e Juni släpper Skott sitt debutalbum Always Live For Always.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011