Skott fortsätter att imponera på oss med sin musik. Senaste singeln med sångerskan heter Talk about me som är en quirky pop-låt om en liten flicka som tappar förståendet längs en narcissistisk vansinnesfärd efter sina stora drömmar. Med stark melodi och snyggt arrangemang skapar sångerskan än en gång magi.

Apple Music

Till låten har sångerskan varit med och skapat en animerad video tillsammans med Paras IV.

”I musikvideon har vi smugit in popkulturella referenser i ett utomjordiskt Hollywood-liknande universum – hela idén är långt ifrån allt jag tidigare gjort. Själva låten handlar om en liten flicka som drömmer om att bli känd och framgångsrik men längs vägen tippar det över till galenskap och längs med historiens gång tappar hon mer och mer kontakten med verkligheten. Men det visar sig sen att hon egentligen känner sig osynlig. Jag har regisserat videon med min kompis Paras IV som har animerat allt, vi har haft väldigt kul under processen. Det är så härligt när man animerar att bara fantasin sätter gränserna, nu får jag äntligen rida igenom Florida på en gigantisk skalbagge.”

Den 12:e Juni släpper Skott sitt debutalbum Always Live For Always.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.