pop

Skott – Talk about me

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Skott fortsätter att imponera på oss med sin musik. Senaste singeln med sångerskan heter Talk about me som är en quirky pop-låt om en liten flicka som tappar förståendet längs en narcissistisk vansinnesfärd efter sina stora drömmar. Med stark melodi och snyggt arrangemang skapar sångerskan än en gång magi.

Till låten har sångerskan varit med och skapat en animerad video tillsammans med Paras IV.

“I musikvideon har vi smugit in popkulturella referenser i ett utomjordiskt Hollywood-liknande universum – hela idén är långt ifrån allt jag tidigare gjort. Själva låten handlar om en liten flicka som drömmer om att bli känd och framgångsrik men längs vägen tippar det över till galenskap och längs med historiens gång tappar hon mer och mer kontakten med verkligheten. Men det visar sig sen att hon egentligen känner sig osynlig. Jag har regisserat videon med min kompis Paras IV som har animerat allt, vi har haft väldigt kul under processen. Det är så härligt när man animerar att bara fantasin sätter gränserna, nu får jag äntligen rida igenom Florida på en gigantisk skalbagge.”

Den 12:e Juni släpper Skott sitt debutalbum Always Live For Always.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.