Vi tar oss till Toronto i Kanada för att uppleva lite elektropop. Det är Max Bergé och hans musikalias Castle Frank som här släpper singlen Just kids och med den följer upp debuten Shallows som släpptes i början av Augusti.

Popmuzik Podcast

Medryckande trummor och lekfulla synthar bygger upp låten och gör att den hamnar någonstans mellan indierock och synthpop skulle man kunna säga. Det finns ju sämre ställen för musiken att befinna sig.

Låten i sig bygger på Max upplevelser med en dejtingapp där han kom till slutsatsen att man inte behöver bekräftelse från andra för att må bra inombords. Något som ändå känns som en vettig inställning.

Musikvideon till Just kids är regisserad av Roger A. Galvez och utspelar sig i en karaokebar och filmas som i en tagning. Något som jag alltid går extra mycket igång på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.