Vi tar oss till Toronto i Kanada för att uppleva lite elektropop. Det är Max Bergé och hans musikalias Castle Frank som här släpper singlen Just kids och med den följer upp debuten Shallows som släpptes i början av Augusti.

Apple Music

Medryckande trummor och lekfulla synthar bygger upp låten och gör att den hamnar någonstans mellan indierock och synthpop skulle man kunna säga. Det finns ju sämre ställen för musiken att befinna sig.

Låten i sig bygger på Max upplevelser med en dejtingapp där han kom till slutsatsen att man inte behöver bekräftelse från andra för att må bra inombords. Något som ändå känns som en vettig inställning.

Musikvideon till Just kids är regisserad av Roger A. Galvez och utspelar sig i en karaokebar och filmas som i en tagning. Något som jag alltid går extra mycket igång på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.