Allt var bättre förr?! Med en gnutta sarkasm sjunger tyska The Planetoids om hur svårt det är att leva i dagens fyrkantiga samhälle. Rutiner i all ära men ibland känns det som den värld vi skapat är lika oorganiserad som en påse nötter. Så varför inte sprida ljus över detta genom musik. Låtstexter är trots allt den perfekta arena för att uttrycka politiska synpunkter. Viktigt att tillägga är att gruppen ändå skapar jämvikt på vågen genom att hålla en optimistisk och positiv inställning till samtiden. I slutet av dagen har ingen makten att förändra ett helt samhälle, den förändringen har var och en ansvar att bidra till.

Popmuzik in Dolby Atmos

Löjligt förtjust i kosmos och yttre rymden är The Planetoids lekfulla approach något som tilltalar mig enormt. Av all planeter i vår vintergata är det dock jorden som tilltalar gruppen mest och tur är väl det.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.