Med en stark melodi som löper tillsammans med en synthig produktion släpper Just Honest singeln Big deal (ur not a). En låt som växte fram från att ha fått sitt hjärta krossat och det är många känslor som behandlas i låten och mycket tid som behövs gås igenom för att artisten ska komma ut på andra sidan. Men väl ute kände Just Honest att man inte ska lägga så mycket tid på en person. Det finns så mycket annat viktigare saker i livet så som krig, miljökatastrofer med mera. I den kontexten betyder det där hjärtat inget.

Nordiska Favoriter

Med det var personen i fråga som ingen stor sak. Kan man istället växa själv och gå vidare, så är det bra. Det är just det som Just Honest hoppas att du också gör när du hör låten.

Följ Just Honest på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.