Med en stark melodi som löper tillsammans med en synthig produktion släpper Just Honest singeln Big deal (ur not a). En låt som växte fram från att ha fått sitt hjärta krossat och det är många känslor som behandlas i låten och mycket tid som behövs gås igenom för att artisten ska komma ut på andra sidan. Men väl ute kände Just Honest att man inte ska lägga så mycket tid på en person. Det finns så mycket annat viktigare saker i livet så som krig, miljökatastrofer med mera. I den kontexten betyder det där hjärtat inget.

Popmuzik Lover Patreon

Med det var personen i fråga som ingen stor sak. Kan man istället växa själv och gå vidare, så är det bra. Det är just det som Just Honest hoppas att du också gör när du hör låten.

Följ Just Honest på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011