Taylor Swift samlar här HAIM och Laura Dern i musikvideon till Bejeweled från albumet Midnights. Här får vi en modern Askungen där Swift lämnar fängelset hemma för att åka till en skyskrapa i snygg art déco-stil där vi får diamanter i överflöd och allt känns som en scen i en film av Baz Luhrmann. Underbart!

Popmuzik Podcast

I videon ser vi även Jack Antonoff, Dita Von Teese och Pat McGrath och regin står Taylor själv för.

Bejeweled är tagen från Swifts tionde studioalbum Midnights och du kan även läsa Sebastians recension av albumet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011