Måste ju säga att det är få ballader som är så fina och hjärtskärande som If you’re not the one med Daniel Bedingfield. Älskar hur det texten är så upp över öronen kär i personen som låten sjungs till. Det är liksom smörig pojkbandsballad upphöjd till max, och en fantastiskt bra sådan. Saken var den att när Daniel skrev låten var det med gruppen Westlife som riktmärke, och då snacker vi helt klart smörig pojkbandspop. Ja, jag klagar inte, men Daniel kände sig uppenbarligen lite smutsig efter att han skrev låten.

Popmuzik Lover Patreon

Låten blev Daniels största hit och intog förstaplatsen på den brittiska singellistan, samt en hedrande fjärdeplats här i Sverige när det begav sig 2002. Det är fortfarande en fantastisk låt dock, och står sig lika bra idag som då. Lyssna och njut.

Idag blir vi nostalgiska av Daniel Bedingfields fantastiska pojkbandsballad If you’re not the one.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011