Simon Alexander – Move steady

Jag har ju följt singer-songwritern Simon Alexander här i bloggen ett tag nu. Ända sedan han signades och släppte singeln Slide. Det är imponerande att se hur han verkligen utvecklas som artist för varje låt han släpper. Det märks inte minst på senaste singeln Move steady som du kan lyssna på här nedan.

Sinom berättar om låten:

“Det är lätt att romantisera att vara ung och den frihet som följer med det, men för mig själv var det alltid denna kamp mellan min vandrare och min tvivel. För vi försöker alla bara hitta vårt sätt, och ibland är det svårt att veta vad som är bäst för dig. Särskilt när du delar den med någon annan. Move steady är en låt som har varit med mig i flera år, och det känns otroligt att äntligen dela den med världen.”

Move steady är producerad av Tobias Ekqvist från Hurricane Love och del i sångarens kommande EP In The Rust som släpps senare i år.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Simon Alexander – Move steady" A few seconds ago

Comments are closed.