Göteborgsartisten Per-Albin är tillbaka i bloggen. Här har han blickat mot 80-talets synthproduktion när han släpper singeln Hårt som järn. Det är ju en hel del klassisk A-Ha över soundet och drivet i låten, eller vad säger du?

Följ på Apple Music

Hårt som järn är en låt som utforskar sanningens och perspektivets mångtydighet.
Per-Albin utvecklar för oss:

”Huvudämnet för låten är hur sanningen ofta tar två ansikten och sällan är svart eller vit. Jag kan personligen bli väldigt irriterad när folk vägrar se mer än en sida av en historia”.

Personligen tyckte jag Hårt som järn blev väldigt spännande i stil. Den har en pulserande och samtidigt suggestiv känsla. Per-Albins röst ligger ju någonstans mellan pop och folksång, vilket gör både låtens uttryck och artisten unik.

Följ Per-Albin på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.