MAIN drar ner på tempot och ger oss en stämningsfull höstballad i form av singeln I’m the arrow. Med ett effektfullt pianoarrangemang och vackra stråkar av Martin Permer som leder duon igenom låten som sedan kläs i ett skönt beat. Tillsammans med Christina Posts starka röst och snygga sångstämmor blir det en en filmisk ballad som hämtad från ett soundtrack till en kommande film eller serie.

Favoriter Apple Music

Resultatet är en magiskt snygg ballad som ger en gåshud och som definitivt borde passa fans av Moby. Det blir till ett mjukt och behagligt sällskap i höstsoffan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011