MAIN drar ner på tempot och ger oss en stämningsfull höstballad i form av singeln I’m the arrow. Med ett effektfullt pianoarrangemang och vackra stråkar av Martin Permer som leder duon igenom låten som sedan kläs i ett skönt beat. Tillsammans med Christina Posts starka röst och snygga sångstämmor blir det en en filmisk ballad som hämtad från ett soundtrack till en kommande film eller serie.

Svensk Pop

Resultatet är en magiskt snygg ballad som ger en gåshud och som definitivt borde passa fans av Moby. Det blir till ett mjukt och behagligt sällskap i höstsoffan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.